Forum serwisu kulinarnego 4smaki
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Prywatne Wiadomości
Zaloguj
Forum Forum serwisu kulinarnego 4smaki Strona Główna
Kącik PRO
Obecny czas to Wto 14:44, 08 Kwi 2025
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
NIE
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Forum Dyskusyjne - Discussion Forum
----------------
Przedstaw się - Introduce oneself
Regulamin - Terms & Conditions
Blog 4smaki
Zarabiaj surfując
Forum Kulinarne - Culinary Forum
----------------
Wasze przepisy - Users recipes
Alkohole i napoje - Drinks
Przyprawy świata - Spices
Słodka chwila - Sweets
Diety - Diet
Przetwory - Preserves
Carving - Thai carving
Książki kulinarne - Cookery books
Nieznane składniki - Mysterious condiments
Poleć to miejsce - Good places for eat
Rozmowy o jedzeniu - Talk about food
Kącik PRO
Gastronomia Molekularna - Molecular Gastronomy
----------------
Postacie GM - Molecular Gastronomy Persons
Składniki i techniki - Techniques and condiments
Narzędzia do GM - Tools for Molecular gastronomy
Po za kuchnią ... - Different topics
----------------
Zareklamuj swoje forum, bloga lub www
Nasze pupilki - Our (users) animals
Kaszuby
Hyde Park
Ebook Cooperation
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
tjakusz
Wysłany: Pon 21:39, 04 Lut 2008
Temat postu: Co powinno charakteryzować dobrego szefa kuchni
Wypisujcie to co uważacie za istotne w zawodzie kucharza, a szczególnie u szefa kuchni.
Zirytowany po raz kolejny występkami szefa, zaczynam ja.
Szefa kuchni powinno obowiązywać:
- poszanowanie powierzonego mu towaru i umiejętne się z nim obchodzenie (wykorzystanie)!
- kierowanie pracownikami tak aby był równy podział obowiązków na kuchni
- szeroka i rozległa wiedza kulinarna (co znaczy, że podstawy powinien mieć w małym palcu!)
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group - Glass˛ Created by
DoubleJ(Jan Jaap)
Regulamin