Forum serwisu kulinarnego 4smaki



Forum Forum serwisu kulinarnego 4smaki Strona Główna Kącik PRO Wywary, soki i glazury typu convenience
Obecny czas to Czw 4:07, 05 Gru 2024

Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat
Autor
tjakusz
Administrator
Administrator



Dołączył: 01 Maj 2007
Posty: 429
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Polska>Anglia
Czw 12:46, 24 Sty 2008

Wiadomość
Wywary, soki i glazury typu convenience
Jakie jest wasze zdanie na temat stosowania wywarów, jus'ów i glace'ów typu convenience czyli z pasty lub poszku?

Do dzisiaj ani razu nie spróbowałem glace'u ani jus'u tego typu więc nie wiem czego się spodziewać? Jakie macie w tym temacie doświadczenie?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autoraZnajdź wszystkie posty tjakusz

Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Forum Forum serwisu kulinarnego 4smaki Strona GłównaKącik PROWywary, soki i glazury typu convenience
Obecny czas to Czw 4:07, 05 Gru 2024
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group - Glass˛ Created by DoubleJ(Jan Jaap)
Regulamin